"NIGHT FEVER - A Tribute To The BEE GEES"

 

Night Fever is de ultieme ‘Bee Gees Tribute Show’ met een spectaculair eerbetoon aan de legendarische gebroeders Gibb. Het is ’s werelds strafste ‘Bee Gees tribute’. In hun 50-jarige muziekcarrière groeien de Bee Gees uit tot iconen van de popmuziek en tot een van de meest succesvolle bands in de geschiedenis.

 

De muziek van de Bee Gees leeft verder, dag na dag op de radio en dankzij Night Fever op de podia met een wervelende live show. Geïnspireerd door het ‘One Night Only’ reünieconcert van de Bee Gees in de jaren ‘90 in Las Vegas, brengt Night Fever een unieke hulde aan de broers Barry, Robin en Maurice Gibb. Maak je klaar voor een onvergetelijke show met een indrukwekkende reeks Bee Gees hits.

 

Herbeleef oude tijden met klassiekers als oa.:

Spicks and Specks’, ‘Words’, ‘How deep is your love’, ‘Tradgedy’

 

Maak je op voor een unieke en spetterende American Saturday Night Fever in een Spaanse Fiësta Blanca tijdens de Witte Straat Feesten!

Christoff

 

Fiesta Blanca 2022 programmeert een fenomeen als afsluiter:

De ambiancekoning van Vlaanderen, de meest bekroonde artiest in zijn genre, Christoff!

 

Geen enkele Vlaamse zanger scoorde de voorbije 10 jaar zoveel nummer 1 hits als hij.

Hij veroverde niet alleen Belgie, maar ook Duitsland en Nederland en nu ook SPANJE!

 

Sweet Caroline’, ‘Een Ster’ en ‘7 Zonden’ werden echte klassiekers, maar ook de duetten met o.a. André Hazes, René Froger en Willeke Alberti stonden wekenlang aan de top van de charts.

 

Ook met zijn live shows heeft hij de reputatie opgebouwd van topentertainer die elke locatie in vuur en vlam weet te zetten.

 

Christoff bouwt ook een mooie carrière uit als radio - en tv-presentator.

 

Hij scoort gigantisch in Duitsland met zijn KLUBB3-project samen met Jan Smit en Florian Silbereisen.

Frank Galan

 

De afgelopen jaren was Frank Galan niet weg te denken van Fiesta Blanca.

Ook dit jaar mag hij niet ontbreken want ook Frank heeft dit jaar iets te vieren… zijn 30-jarig bestaan als artiest!

Hij bracht in zijn rijkgevulde carrière 15 albums uit in 5 talen en staat garant voor sfeer, romantiek en tempera- ment. Internationale répertoires zijn hem niet onbekend. Hij beweegt zich tussen alle muziekstijlen en dit in 5 talen. Ook een ruime keuze uit zijn eigen répertoire zijn absolute smaak- makers.

Een artistieke kameleon pur sang. Nederlands, Spaans, Duits, Engels, Frans....u zegt het maar.

Als Frank Galan het podium betreedt, mag u prat gaan op "magie" en absolute "overgave”.

Frank Galan ís zomer, passie, paella en witte stranden. Wie aan Frank Galan denkt, denkt gelijk aan zon, zee, sangria… aan Fiesta Blanca?

Het geluid van deze Vlaamse Latino neemt je gelijk mee naar warmere oorden. 

Zijn grote doorbraak kwam er in 1994, toen hij tweede werd in “De Soundmixshow” in België waar hij Julio Iglesias imiteerde met het liedje “Quiereme Mucho”. U zal verrassend opkijken wanneer deze artiest de songs van Julio Iglesias vertolkt in het Spaans…een adembenemende gelijkenis !

Yves Segers

Yves Segers begint zijn carrière op de planken al op vroege leeftijd als miniprins Carnaval. Carnaval heeft de jongeheer goed te pakken en is iets dat doorheen zijn leven en carrière sterk benadrukt wordt. Van ’90 tot ’92 is Yves leadzanger van de populaire groep TOAST. “Ik schreeuw het van de daken” wordt hun bekendste hit.   In de zomer van ’97 scoort Segers solo opnieuw een megahit met de wals “Café De Zwaan”"Boven op de berg""Een beetje gay (dat is okay)" en “Waar zijn die handjes” scoren rijkelijk in de charts, maar ook op schlagerfestivals, seniorennamiddagen en ja... carnavalfeestjes!

DOMINO – Back to basics

 

Niet enkel Fiesta Blanca viert feest dit jaar!

Domino bestaat minstens de helft zó lang!

 

DOMINO, de ambiance-formatie die enkele jaren geleden al te gast waren op de Witte Straatfeesten, komen hun 10 jarig bestaan vieren in Torrevieja!

 

Ze gooiden dit jaar het roer volledig om komen naar Spanje met 2 van hun 3 nieuwe concepten. Domino brengt hierbij nog meer entertainment, verrassing en genot voor alle aanwezigen!

 

Vanaf 15u00 zullen zij het publiek verwelkomen met hun ‘Back to basics’-concept: dé ‘Old School Domino’-formule waarbij de drie muzikanten verspreid onder het publiek staan en entertainen met een interactief muziekprogramma.

 

Ze maken hier geen gebruik van een vooraf ingestudeerde playlist, maar brengen muziek op maat van het publiek. Hierdoor ontstaat er een unieke interactie tussen band en publiek waardoor de muzikanten onmiddellijk kunnen inspelen op de wensen van uw gasten.

 

Later op de avond komt Domino nog eens onstage en toveren zij Fiesta Blanca om tot ‘Tomorrowland’ waarbij alle stoppen zullen doorslaan!

 

Sfeer, festival- en partygevoel gegarandeerd!

 

Domino – Fiesta Blanca 2022

JETTIE PALETTIE

 

Komende van Nederland maakte België in 2008 kennis met het knotsgekke feestfenomeen Jettie Pallettie. Haar aanstekelijke hit “Ik zit in een cafeetje” werd een ware cult- en kroegenhit en sindsdien dendert Jettie’s polonaisetrein in volle vaart door Nederland en België.

Zij is inmiddels uitgegroeid tot de “Koningin van de Kroegen” en “Feestorkaan in iedere Feesttent”.

In maart 2016 zette zij het Sportpaleis in Antwerpen op z’n kop tijdens het afscheid van Sven Nys.

Maar of het nu gaat om het Sportpaleis, een Feesttent, een kroeg, een verjaardag of bruiloft, Jettie Pallettie geeft in elke setting zichzelf helemaal en zorgt met haar flitsend voorkomen, perfect stemgeluid, waanzinnige meezingers en haar persoonlijkheid dat het een feestje op maat wordt.

Met o.a. haar Hey Knull, Geef mij R2, Mien Zeekapiting, Hopeloos en Feest in de Tent heeft zij een waar virus veroorzaakt bij iedereen en heeft zij de harten van het grote publiek verovert.

Het publiek dat haar in de armen sluit en waardeert omdat Jettie Pallettie een vakvrouw is die het publiek geeft waar het voor komt.

Een optreden van Jettie Pallettie is een lust voor het oog en een waanzinnig meezingfeestje !

Michael Heaven

 

Onze eerste artiest voor Fiesta Blanca 2022 mag je gerust als een Crooner bestempelen. Hij zingt muziek van grootheden als Engelbert Humperdinck en Tom Jones onder het motto Engelbert Humperdinck meets Tom Jones.

 

Het is dan ook logisch dat Michael is gepassioneerd van muziek uit de 60-ties en 70-ties.

 

Hij was een aantal jaren geleden reeds te gast op Fiesta Blanca en liet toen best een goede indruk achter, vandaar dat we hem dit jaar opnieuw uitgenodigd hebben om Fiesta Blanca 2022 te openen.

 

Bij deze…

Michael Heaven!!!

SAMMY MOORE

 

Sammy Moore is wat je noemt een laatbloeier. Nog maar 8 jaar staat de zanger uit Rotselaar op de planken en is hij één van de weinige Vlaamse artiesten die na zo’n korte periode al mee aan de Vlaamse top staat.

 

Sammy Moore is een zanger van en voor de mensen die recht uit het hart zingt.

 

Hij brengt eigen nummers, afgewisseld met de beste meezingmedleys, polonaises, ballads en af en toe stevige rock. Of hij nu gezellige feestnummers of een gevoelige ballade brengt, steeds weet Sammy de juiste snaar te raken en het publiek een onvergetelijk moment te bezorgen.

 

Hij is alvast heel blij om in oktober naar Torrevieja af te reizen om de verjaardag ‘20 jaar Fiesta Blanca’ mee te komen vieren. In één van zijn vorige singles ‘La Fiesta’ - een spaans getint nummer - vroeg hij zich al eens af:

 

Donde esta la fiesta?”. Wel, als hij in Torrevieja is op 4 oktober dan is het antwoord: “La fiesta esta aqui!”…

FRANKY HAYSE

 

Franky Hayse start op 9 jarige leeftijd met zijn klassieke muziek opleiding waarna hij ook nog 2 jaar jazz academie doet. Zijn geliefkoosd instrument: de saxofoon. Hij ontwikkeld een adembenemend geluid op zijn tenor sax dat door merg en been gaat. Op 17 jarige leeftijd speelt Franky al in een orkest maar al vlug richt zijn eigen begeleidingsband op waar hij tal van bekende en minder bekende artiesten mee begeleid, oa. Corry Koning, Mieke, Jimmy Free, Nicole en Hugo enz……. Franky speelde ook in het "Promenade Orkest Voor Vlaanderen”, Lee Towers was één van de vele artiesten die het orkest begeleide. Daarna is Franky solo gegaan en hij boekt er succes mee, doet optredens in België, Nederland Frankrijk, Duitsland, Spanje. Franky Hayse is ook studio muzikant, werkte al mee aan CD’s voor Frank Galan, Corry Konings, Jo Vally, Wendy Van Wanten, Peter Koelewijn en vele anderen. 

Top Pops

 

In 2019 waren de vier dames van TOP POPS al te gast bij Fiesta Blanca en ze hebben daar blijkbaar een goed indruk achter gelaten want de organisatie heeft hun opnieuw gevraagd voor het 20e jubileum jaar in 2022. TOP POPS staat garant voor feest, ambiance en gezelligheid. Kortweg: TOP-entertainment van de bovenste plank. Nederlandstalige, maar ook anderstalige teksten in combinatie met vlotte 80’s melodieën in een zomers jasje, brengen het feestgehalte als een pijl naar boven.

Ambiance verzekerd !!!

NAYDINE – LADIES OF POP

 

Voor het eerst combineert de organisatie van de ‘Fiesta Blanca’ Spaanse furie met Zuid Afrikaanse zonneschijn… en dan nog wel in een stomende set boordevol klassiekers die we allen kennen. Een show ‘Ladies of Pop’ met de grootste hits van de allergrootste diva’s die de muziekgeschiedenis heeft voortgebracht. De Zuid Afrikaanse popzangeres Naydine, in haar eigen land goed voor liefst 500.000 verkochte cd’s en presentatrice van een eigen tv-show op de nationale zender SABC2, zet nummers naar haar hand van ondermeer Cindy Lauper (Time After Time), Tina Turner (River Deep, Mountain High), Sinéad O’Connor (Nothing Compares To You), Viola Wills (If You Could Read My Mind), Madonna (Ray Of Light), Joan Armetrading (Drop The Pilot). Remakes om van te genieten! Ook een speciale medley van ‘Celine Dion’ en een ode aan ‘Whitney Houston’ zullen menig muziekliefhebber bekoren als Naydine een Spaans podium in Torrevieja krijgt voor een spetterende show boordevol herkenbaarheid!

THE GALAXY’S

 

Wie ooit eerder naar Fiesta Blanca kwam zijn ze al bekend…

Al verschillende jaren zijn zij van de partij om de Witte Straatfeesten af te sluiten met een denderende afterparty tot in de vroege uurtjes. Met hun live-band brengen zij dé klassiekers die op een festival niet mogen ontbreken. De echte feestgangers komen pas tot leven als zij het podium betreden.

Hun frontman Jo Swinnen met zijn 5 fantastische muzikanten - Berre Van Hoeylandt, gitarist van de Scabs en The Wolf Banes vervoegde onlangs The Galaxy’s - weten hoe ze het festivalpubliek in extase moeten brengen. Dit jaar dus ook weer van de partij… THE GALAXY’s !