top of page

Online Tickets

Artiesten 2024

 
02 Galaxys.png
05 Domino.jpg

DOMINO Public / Onstage

Noem het de proloog, de opwarmer van Fiesta BLANCA 2024...

Ze waren al enkele keren te gast bij Fiesta BLANCA om het publiek op te warmen maar vorig jaar moesten zij verstek laten gaan vanwege ‘Anna June’, het toen nog te jonge dochtertje van ‘Marc’ en ‘Tabitha’ om over en weer naar Torrevieja te vliegen. Ze werden vervangen door ‘Funky D’, die het vorig jaar ook zeer goed deden, maar we zijn toch blij dat DOMINO dit jaar terug hier bij ons is.

Vanaf 1500u zullen zij het publiek verwelkomen met hun ‘Back to basics’-concept: dé ‘Old School Domino’-formule waarbij de drie muzikanten verspreid onder het publiek staan en entertainen met een interactief muziekprogramma. Ze maken hier geen gebruik van een vooraf ingestudeerde playlist, maar brengen muziek op maat van het publiek. Hierdoor ontstaat er een unieke interactie tussen band en publiek waardoor de muzikanten onmiddellijk kunnen inspelen op de wensen van uw gasten.

 

Later op de avond komt Domino nog eens met een podium-act, om een spetterende set neer te zetten. 

Sfeer, festival- en partygevoel gegarandeerd!

01 Domino_R-L.png
02 Johan Veugelers-10.png

JOHAN VEUGELERS

Johan Veugelers, geboren in 1987 in het Nederlandse Weert, heeft muzikaal bloed door zijn aderen stromen. Opgegroeid in een muzikale familie, werd hij al op jonge leeftijd aangemoedigd door ‘Opa Joost’ om een muziekinstrument te bespelen. En wat koos hij? De stoere accordeon!
Maar Johan hield het niet bij één instrument, op zijn zesde begon hij ook drumles te volgen.
Zijn muzikale talent bleek onmiskenbaar: vijf jaar op rij werd hij Nederlands Kampioen slagwerk en hij behaalde zelfs de titel van Wereldkampioen slagwerk tijdens het ‘Wereld Muziek Concours in Kerkrade’.

Na een periode waarin de accordeon wat op de achtergrond raakte, kwam het instrument weer in volle glorie tevoorschijn. Vanaf 2011 ging Johan een muzikaal partnerschap aan met Annelies en vormden ze het populaire accordeonduo The Sunsets. Samen zouden ze tot begin 2016 zorgen dat de groep een begrip werd in de Lage Landen. Hun muzikale avontuur was een groot succes, ze verkochten meer dan 140.000 albums, veroverden de grote podia waaronder Het Schlagerfestival te Hasselt en brachten ze hit na hit uit in samenwerking met sterren als Christoff, Lindsay, Frans Bauer, Django Wagner en Sam Gooris.

In 2014 nam Johan een gedurfde stap en besloot zijn eigen muzikale horizon te verbreden. Hij zette The Sunsets even op pauze en ging vol gas voor een solo-carrière. Zijn eerste solo-single ‘Aan alle mooie meiden’ kon meteen op heel wat bijval rekenen.

Nadien volgden nog meer succesvolle singles en albums, waaronder een duet met de voetballegende Jean-Marie Pfaff. 

Tegenwoordig is Johan een graag geziene gast op de vele festivals die ons land rijk is. Hij liet het dak al eraf knallen in Ahoy Rotterdam, Het Schlagerfestival Zomereditie en het Festival van de Ambiance in ’t Kuipke te Gent. Hij is een publieksfavoriet, een absolute entertainer die met zijn energie, charisma en aanstekelijke enthousiasme binnen no-time het hele publiek aan zijn voeten heeft en dat zal hij ook bewijzen als opener op Fiesta BLANCA 2024. Het zal daarom niet verbazen dat Johan de afgelopen jaren steevast in de top hoort van het rijtje meest geboekte artiesten van de lage landen.

4TACT - De Strangers Tribjoet Show

Vier prettig gestoorde zangers die met een gezonde dosis humor de beste nummers van De Strangers brengen. De heren zijn er zich van bewust dat het imiteren van het legendarische combo uit Antwerpen niet alleen on-mogelijk is, maar ook afbreuk zou doen aan de muzikale erfenis van hun idolen. 4TACT wil met deze tribute de liedjes van De Strangers laten herleven voor iedereen en ook zo de jongere generatie aanspreken.

De Strangers Tribjoet Show is een spetterende show vol nostalgie, humor

en ambiance, want op dat vlak wil 4TACT De Strangers wel degelijk imiteren.

Er werden ondertussen al singles uitgebracht waaronder oa.: ‘De Strangers Medley’, ‘Geft ons een spuitje’ en ‘Geft h'm van Katoen’ (met John & Alex van De Strangers). 

2021 was het jaar dat 4TACT een full cd uitbracht met 12 nummers en 4 medleys op, allemaal Strangers liedjes in een herwerkte 4TACT versie.

In 2022 juni kwamen ze uit met een eigen nummer “ANTWAARPE WERELDSTAD” en later op het jaar volgde "LOT ONS DANSEN”.

Vorig jaar coverde 4 TACT zelfs Belle Perez met een antwerpse versie van ‘El Mundo Bailando’, zij maakten er ‘SAMEN OEP VAKANTIE’ van. In afwachting van hun eindejaarsconference 2023 - want de teksten van 4 TACT zijn vaak sociaal-politiek getint - brachten zij in december  “ZEDDE NIE VERLEGEN” uit. De stevige maar plezierige rocksong van Billy Joel in een 4 TACT-jasje, en natuurlijk op z’n ANTWAARPS! Met deze song willen ze aankaarten wat er binnen onze leefwereld allemaal fout loopt en iedereen op ludieke wijze met de neus op de feiten drukken.

WILLIAM JANZ PERSFOTO MAART 2023_RL.jpg

WILLIAM JANZ – JULIO IGLESIAS Tribute

William Janz, The Dutch Julio Iglesias of nog beter El Julio Iglesias Holandés, of het verhaal van een Nederlandse schoolmeester tot de inmiddels uitgeroepen número uno del mundo ‘Julio Iglesias Tribute’.

William Janz is doorgebroken met een optreden in het hol van de leeuw, namelijk in de razend populaire Spaanse talentenjacht ‘España Got Talent’. Daar veroverde William Janz de harten van het Spaanse publiek met zijn onweerstaanbare stemgeluid en een flinke dosis charme.

De YouTube video van dit spectaculaire optreden is inmiddels al ruim 14 miljoen keer bekeken!

Een optreden van William Janz staat garant voor feest en romantiek, met de grootste hits van Julio Iglesias.

De succesvolle première van zijn eerste theatershow vond plaats in een uitverkocht AFAS Circustheater in Scheveningen en nu is William Janz zijn eigen theatertour aan het voorbereiden: “William Janz zingt Julio Iglesias”.

William is een graag geziene gast op diverse toonaangevende Gala’s, bedrijfsevenementen en dinnershows over de hele wereld, zo was hij in 2022 gestrikt als hoofdact bij de Sitges Pride (Spanje) voor circa veertigduizend bezoekers!

Met een bomvolle agenda met optredens en concerten in Nederland en alle Spaanstalige landen is William Janz hard op weg om de hele wereld te veroveren. Wij zijn alvast blij dat we hem konden strikken voor een optreden hier op Fiesta BLANCA 2024.

06 Helemaal Hollands.jpg

HELEMAAL HOLLANDS

In 1999 besloten Carlo en Leo na hun solocarrières gezamenlijk door te gaan in de showbizz. Na een paar Engelstalige singles zijn ze in 2005 overgestapt naar het levenslied onder de naam: ‘HELEMAAL HOLLANDS’. In 2006 breken zij definitief door met hun hit ‘Dans klein zigeunermeisje’.
In 2007 wordt dit vervolgd met ‘Wat een vrouw’.

‘HELEMAAL HOLLANDS’ is ondertussen al jaren een begrip in feestend Nederland. De twee mannen scoorden hits met oa.: ‘Waar is dat feestje’, ‘Omdat ie zo mooi is’, en vorig jaar nog met ‘Als de zon schijnt’, een cover van de Bellamy Brothers hit ‘Let your love flow’. Wereldberoemd zijn ze om hun stampende meezing-feest-medley’s! Van 'Muziekfeest op het plein‘ tot het ‘Piratenfestijn’, overal hebben Carlo & Leo de tent al op z’n kop gezet. Jaarlijks verschijnen er een aantal nieuwe singles met videoclip van Helemaal Hollands. Je hoort ze veelvoudig voorbij komen op SterrenNL, RADIO NL en de regionale zenders. De videoclips zie je op NPO1, SBS6, de regionale TV’s en op YouTube. Dus waar is dat feestje… ?!

Om onze Nederlandse Fiesta BLANCA-fans een hart onder de riem te steken…   KAN HET NOG HOLLANDSER ???

The Ultimate Tina Turner Experience by QUEEN MAKOMA

Voordat ze in Nederland via Idols bekend werd, genoot ze al enige bekendheid in enkele Franstalige Afrikaanse landen, als zangeres van de gospelgroep Makoma maar ook solo.

In 2002 won ze de African Music Award.

In 2008 was ze de runner up van Idols op naam van Nathalie en sindsdien is ze niet meer weg te denken uit de muziekwereld. Ze sleepte een platencontract binnen bij Sony BMG, gevolgd door een heftige tour waarbij ze in vier maanden tijd meer dan 150 shows levert. Ze trad op in meerdere Nederlandse shows zoals oa. in: ‘Raymann is Laat’, het RTL 4-programma ‘Alles is kerst’, de ‘Toppers in concert 2008’, ‘Dancing with the stars’ en ‘IDOLS’.

Vorig jaar nog was zij de muzikale afsluiter op de Memorial Van Damme in het Koning Boudewijn stadion te Brussel! En dit jaar is zij dé energieke aanwezigheid op Fiesta BLANCA 2024 met ‘THE ULTIMATE TINA TURNER EXPERIENCE’, een show op kwalitatief hoog niveau vol power, Rock, Soul en Disco.

Met haar grote haarbos en ongekende stemgeluid weet ze keer op keer een krachtige show neer te zetten waarbij het publiek volledig ‘uit de bol gaat’.

Oordeel straks zelf maar... op 1 oktober!

2 FABIOLA

Volgens de krant ‘Het Laatste Nieuws’ zijn ze de meest geboekte artiesten in de zomer van 2023! Ze zijn, want ze zijn met z’n twee, nog steeds enorm geliefd bij het jonge maar ook oudere festival publiek!

Met de 90’s tophits zoals oa.: ‘Lift U Up’, ‘Freak Out’, ‘I’m on Fire’, ‘House of Doom’, ‘Magic Flight & Flashback’ gaat overal het dak eraf.

In 2014 scoorden zij de ‘Zomerhit van Radio2’ met ‘She’s after my Piano’.

In 2023 toerden zij vooral in Belgie & Nederland waar ze beiden ook een echt graag gezien showbiz-koppel zijn. Ze waren beiden te gast in het VTM programma ‘Liefde voor Muziek’ en waren ook recent te zien in Jachtseizoen op VTM. Zij schitterde als solo artieste in ’The Masked Singer' en hij werd gelauwerd in de reeks BELPOP op Canvas.

Zij: ‘Lift’s you up’ naar hogere sferen…

Hij rapt daarbij: ‘…….. for the bigger and bolder’.

Het kan niet anders, ZIJ en HIJ zijn niemand minder dan: Loredana en Patje Krimson! We hebben het hier natuurlijk over:

‘2 Fabiola’! 

'2 Fabiola' staat garant voor top-entertainment en ambiance! Ondertussen werken zowel LOREDANA als DJ PAT KRIMSON hard aan hun solo-carriéres ! In 2024 wordt er weer gewerkt aan nieuw plaatmateriaal en er staat ook ook een Spaanse Tour op het programma waarvan oa. hun optreden hier in Torrevieja op de Witte Straatfeesten.

09 Bart Kaëll_edit.jpg

BART KAËLL

2023 was een feestjaar voor hem want hij stond al 40 jaar

succesvol op de planken.

Geef toe, na zovele jaren heb je dan eigenlijk  geen intro meer nodig maar we doen het toch!

 

We hebben het over onze hoofdact van vanavond: Bart Kaêll.

Naast zijn presentaties voor TV - van de ‘Soundmixshow’ over de ‘Mini Playbackshow’ en het ‘Rad van Fortuin’ naar zijn deelname als jurylid aan het nieuwe VTM programma ‘Startstruck’ - maakte hij zichzelf onsterfelijk met nummers als oa.: ‘Zeil Je Voor Het Eerst’, ‘De Marie-Louise’, ‘Duizend terrassen in Rome’, ‘La Mamadora’, ‘Mooi weer vandaag’ en vorig jaar nog: ‘Wat is jouw geheim’. Zijn handelsmerk?.. Ambiance!

 

Al 40 jaar lopen zalen en pleinen vol wanneer zijn naam op de affiche staat. Hij bespeelt het publiek als geen ander.

 

Wij kondigen met trots onze hoofact van vanavond: Bart Kaëll!

THE GALAXY’S met special guest SAMMY MOORE

Voor wie er de vorige edities van Fiesta Blanca bij was hoeven we ze niet meer voor te stellen…

Reeds verschillende jaren zijn zij de vaste waarde om de Witte Straatfeesten af te sluiten met een denderende afterparty tot in de vroege uurtjes. Met hun live-band brengen zij dé klassiekers die op een festival niet mogen ontbreken. De echte feestgangers komen pas tot leven als zij het podium betreden. Frontman Jo Swinnen en zijn formatie - een mix van Belgische en Spaanse topmuzikanten - weten hoe ze het festivalpubliek in extase moeten brengen.

En dit jaar doen The Galaxy’s er nog een specialleke bij in de vorm van een gastoptreden van niemand minder dan Sammy Moore!

Sammy gaf vorig jaar het beste van zichzelf in een spetterend optreden waar lang over gepraat werd. Jo en Sammy zijn sind vorig jaar dan ook goede vrienden geworden en tussen pot en pint kwamen ze tot het idee - en waarom ook niet - om samen een paar nummers te brengen ter afsluiting van Fiesta BLANCA 2024.

Dit jaar dus ook weer van de partij…

THE GALAXY’s  met special guest SAMMY MOORE!

bottom of page