De 20ste editie van "Fiesta Blanca" is bijna een feit. Een feest dat ieder jaar ten voordele van het "Hospital San Juan De Déu" te Barcelona wordt gehouden. Dit jaar hebben wij na 2 jaar geen Fiesta Blanca wegens corona weer een top affiche. Ook dit jaar zal Fiesta Blanca doorgaan op het groot plein waar steeds de vrijdagsmarkt in Torrevieja plaastvindt. Zie route beschrijving die we hebben geplaatst op deze website.

Ook kan je zoals de vorige keren je kaarten heel eenvoudig online bestellen en betalen. Via de bovenstaande link kan je dit snel en veilig doen en in alle rust. Tevens kan je kaarten ook verkrijgen bij diverse handelaren. (Klik hier voor de lijst)

Zoals je hebt kunnen zien hebben wij dit jaar een top affiche kunnen samenstellen en starten wij al om 15u00. Zoals steeds hebben we ook nu weer diverse standen voor drank en eten voorzien en voldoende zitplaatsen zo iedereen van jullie optimaal kan genieten van het grootste event hier aan het mooie Costa Blanca.

Wij hopen dat we jullie allemaal mogen verwelkomen en dat we er samen een groot feest vol ambiance en dans van mogen maken.

Tot 4 Oktober 2022

Theo Lieben